تبلیغات
نمین Namin - برای پیشگیری از پارکینسون، آلبالو بخورید

نمین Namin

نمین، شهر فرهنگ و ادب

 



                       images12.jpg                  

سلامت نیوز: اگر شما هم پا به سن می‌گذارید بهتر است از میوه‌هایی که در این فصل به زودی به بازار خواهند آمد از جمله آلبالو و توت فرنگی غفلت نکنید. البته اگر هم هنوز جوان هستید و بهانه ای برای خوردن این میوه‌ های خوشمزه می‌خواهید می‌توانید این خبر جدید را دستاویز خود قرار دهید.

محققان اعلام کرده‌اند خوردن ۲ واحد در هفته یا بیشتر از میوه‌های خانواده آلبالو می‌تواند خطر ابتلا به پارکینسون را کم کند. اگر باور نمی‌کنید بروید در مجله عصب شناسی بخوانید. محققان در این مجله نوشته‌اند کسانی که در هفته ۲بار یا بیشتر از این میوه‌ها بخورند، ۲۵ درصد کمتر به پارکینسون مبتلا می‌شوند.

البته هنوز معلوم نیست این میوه‌ها چگونه انسان را از این بیماری حفظ می‌کنند اما همانطور که می‌دانید میوه‌های خانواده آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان فلاوونوئید هستند که می‌تواند مغز را از تحلیل رفتن حفظ کند. البته معلوم نیست چرا ولی محققان می‌گویند اثر فلاوونوئید در مردان بیشتر است. یعنی تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به پارکینسون را کمتر می‌کند در حالی که در زنان تغییری در میزان ابتلا به این بیماری با خوردن فلاوونوئید بیشتر ایجاد نمی‌شود.

همان‌طور که می‌دانید پارکینسون بیماری پیشرونده اعصاب است که درآن سلول های سازنده دوپامین در مغز به تدریج از بین می‌روند. این بیماری با لرزش در حال حرکت و سخت شدن حرکات و راه رفتن مشخص می‌شود. بد نیست بدانید پیش از این تحقیقات نشان داده بود که مصرف کافئین و نیکوتین هم می‌تواند ابتلا به پارکینسون را کم کند. اما خوب واضح است که خانواده آلبالو گزینه بهتر و سالم تری هستند.