تبلیغات
نمین Namin - چگونه گردو، دیابت را درمان می‌كند؟

نمین Namin

نمین، شهر فرهنگ و ادب

 

چگونه گردو، دیابت را درمان می‌كند؟

 

نوع مطلب :زندگی ،

نوشته شده توسط:میر کریم حسینی نژاد نمین

یك مشت گردو دو برابر سایر هسته‌های روغنی، آنتی‌اكسیدان دارد پس می‌تواند خودش را به‌عنوان عنصر جوان‌سازی معرفی كند.

یك مشت گردو دو برابر سایر هسته‌های روغنی،  آنتی‌اكسیدان دارد پس می‌تواند خودش را به‌عنوان عنصر جوان‌سازی معرفی كند. براساس آخرین تحقیقات دانشمندان، گردو را به‌عنوان سالم‌ترین هسته روغنی در آجیل معرفی می‌كنند چون آنتی‌اكسیدان موجود درآن بیشتر از سایر هسته‌های روغنی است و شما برای حفظ سلامت باید گردو را به فهرست غذایی خودتان اضافه كنید. تحقیقات دانشگاه پنسیلوانیا ثابت می‌كند، گردو از سایر هسته‌های روغنی مانند بادام زمینی، پسته، فندق و بادام سالم‌تر است. همه هسته‌های روغنی به‌عنوان موادی سالم و مغذی شناخته شده است كه ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد و فیبر دارد. این‌گونه هسته‌های روغنی در عین حال فاقد فرآورده‌های شیری و گلوتن است؛ دو ماده‌ای كه بسیاری نسبت به آن آلرژی دارند. تحقیقات قبلی نشان داده،  مصرف مقادیر كمی از هسته‌های روغنی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، بعضی انواع سرطان، دیابت نوع۲ و بعضی مشكلات بهداشتی دیگر را كاهش دهد. به گفته جو وینسون، سرپرست این تحقیقات، برای بهره‌برداری از خواص گردو باید آن را به شكل بو نداده استفاده كرد. به گفته دكتر وینسون، حرارت ناشی از بو دادن هسته‌های روغنی، میزان آنتی‌اكسیدهای آن‌ها را كاهش می‌دهد. او می‌گوید، مردم معمولا گردو را به‌صورت بو نداده و طبیعی می‌خوردند در نتیجه از آنتی‌اكسیدان‌های آن استفاده كامل را می‌كنند.

منبع : مجله سیب سبز


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر